ПОКАНИ УСПЕХА В ЖИВОТА СИ!


ПОКАНИ УСПЕХА В ЖИВОТА СИ!

с Милена Иванова - Еа във Виена

21, 22 и 23 септември 2018 г.

 

Програма на събитията 

 

Първи ден: 21.09.2018г, петък

От 20.00 до 21.30 ч. - Безплатна лекция на тема: Как можем да използваме нумерологията в любовта и бизнеса? Какво е ангелска терапия и как да я прилагаме в живота си?

 

Искаш Ново Начало!
Искаш да работиш за промяната си!
Искаш да мислиш и действаш по нов начин!
Нещо в живота ти не върви, но ти усещаш, че заслужаваш повече!
Искаш да подобриш финансите си!
Искаш да започнеш нов бизнес или работа!

Научи как и какво трябва да правиш, за да постигнеш желаното през 2018 - 2019г. Как да превръщаш най-големите трудности в здраве и успех. Как да се справяш с негативните обстоятелства. Как да постигнеш повече увереност, любов и добри взаимоотношения.

Ще ви разкрия и предложа радикално нов модел за промяна на живота, мисленето и действията ви. Всичко в него е съобразено с нумерологичната кармична рамка за 2018г, с дневните и месечни събитийни аспекти. Няма по-ценно и точно знание от това. За всяко нещо, което искаме да постигнем има точно определено време. 
 

Втори ден: 22.09.2018г., събота

От 10.00 до 17.00 ч. Нумерология на успеха!

Кой се нуждае от НУМЕРОЛОГИЯ?


Практически всеки има нужда от това познание. Нумерологията е древна наука. Тя притежава тайния информационен ключ за успеха и реализацията на всеки един човек според датата на неговотo раждане, часа,името и мястото.
Еднодневният тренинг не изисква от участниците предварителни нумерологични познания. По време на обучението ще се научите да ,,четете" скритата информация в числата. Тези знания са много ефективни иимат практическа насоченост в ежедневието.

Как работи НУМЕРОЛОГИЯТА?

Чрез нумерологията може да си отговорите на едни от най-важните въпроси: “Кой съм аз?'', ,,Защо съм тук?", ,,Защо моя шеф е такъв?", ,,Как да възпитавам децата си?", ,,В коя професионална област мога да се развивам успешно?", „Кога ще срещна моята половинка?", ,,Това ли е идеалния партньор за мен?", ,,Кога е най-подходящо да си купя къща/кола?", „Коя е най-подходящата дата за сключване на граждански брак?" и т.н. Нумерологията може да стане вашия ежедневен наръчник към успеха и щастието.

Семинарът включва 7 отделни теми с висока значимост в живота ни. Нумерологията, преподавана от МИЛЕНА ИВАНОВА е базирана на знания на руската, и в частност на Московската нумерологична школа, продължител на древното познание на Питагор за числата.


ТЕМИТЕ :
- Какво се крие зад датата ни на раждане? Числовите кодове на човека.
- Карма на любовните отношения. Възможна ли е всяка любов? 
- Потенциал и развитие на личността. Енергиен потенциал на душата.
- Парите като енергия.
- Отношение между половете. Съвместимости. Потенциал и развитие на връзката.
- Изява на личността посредством избор на професия. Как да изберем професия?
- Доброто" и „злото" като полярност. Два аспекта на една и съща вибрация. 

По време на тренинга има две кратки почивки за кафе 10-15 мин., и една почивка за обяд 60 мин. През почивките се хапват ядки и плодове, пие се вода, фреш, зелен чай. 

 

Трети ден: 23.09.2018 г., неделя

От 10.00 до 17.00 ч. - Ангелски семинар - Покани ангелите в живота си!

Какво е ангелска терапия и как да я прилагаме в живота си?

Запомнете: ,,Вие никога не сте сами". Всеки човек има ангел- хранител. Някои хора имат по два и повече любящи пазители, които могат да ги съпътстват по всяко време и във всеки един момент. Нашите ангели са близо до нас и ни помагат да изпълним Божествения план за спокоен, любящ и хармоничен живот. Те ни направляват да следваме пътя си, да бъдем добри и обичащи, да намираме верните за нас решения, да осъществяваме Божествената си природа тук, на Земята, да не забравяме кои сме, да развиваме способностите си, както и да лекуваме негативните си качества, за да направим този сват по-добър за всички ни. 

Чрез Ангелската терапия можете да се свържете с вашия личен ангел - пазител, както и с цялото Архангелско войнство, за да получите важно напътствие в труден момент, при взимането на важно решение, разрешаване на проблем, изпит, интервю за нова работа и всичко останало, което ви вълнува и за което не намирате вярното решение. В случай че се лутате, помолете любящите същества да ви изпратят знаци и да ви кажат каква е поуката от случващото се и какво трябва да научите от дадената ситуация. Позволете на ангелската светлина да ви води и да ви лекува. Отворете сърцето си за Божествената любов и подкрепа, чиито носител са вашите ангели. Излъчвайки любов и светлина, можете да помогнете на Земята да заеме своето достойно място във Вселената. Когато молим ангелите за помощ, ние позволяваме на Бог да работи за нас чрез тях. Ангелите с трепет очакват да бъдат помолени за подкрепа. 

ТЕМИТЕ:

Лечение с ангелите и Aрхангелите; Активиране на духовната ДНК за ясна връзка с ангелите и духовнитенаставници. Realm reading (определяне на вашето измерение). Активиране на лечебните ни енергии за помощ на другите и самолечение.

- Защита, заземяване и центриране на пространството с Ангелите.

- Активиране на духовното ДНК.

- Изчистване на чакрите с Ангелската енергия.

- Прошка с Ангелите - на майката, на бащата, на себе си.

- Пренареждане на ДНК - матрицата(reframing) от предишни животи и събития.

- Как да разберете кога съобщенията идват от ангелите и кога егото и страхът говорят?

- Неутрализиране на енергийни деформации за успех и пари, свързани с травма от минали животи.

- Събуждане на спящите хромозоми на дълголетието и младостта чрез дишане с Архангел Рафаил. Изключително лечебна техника, помагаща при тежки депресии и сериозни заболявания.

- Лечение на детето вътре в нас с Архангел Метатрон,Богородица, Архангел Рафаил и неговите лечебни ангели,звукова терапия.

 

По време на тренинга има две кратки почивки за кафе 10-15 мин., и една почивка за обяд 60 мин. През почивките се хапват ядки и плодове, пие се вода, фреш, зелен чай. 

 

24, 25 и 26-ти септември – Лични консултации с Милена Иванова ЕА с предварително записване. 

Място на събитието: Marokkanergasse 5, zvunec Nr. 17, Stiege 5, Erdgeschoss.
Снимки можете да разгледате на: www.vimac.at

РЕГИСТРАЦИЯ
< <