ЧИСЛОТО 8 В НУМЕРОЛОГИЯТА - Баланс и сила

Числото 8 е може би най-неразбраното от всички едноцифрени числа, тъй като начинаещите и професионалистите винаги се фокусират върху имиджа му като числото на силата и парите. Много често, когато клиенти поискат промяна в именния си код, искат числото 8 да присъства заради грешното разбиране, че то непременно ще им донесе финансово благополучие и сила.

 

Вярно е, че числото 8 повече от което и да било друго число поставя акцента в сферите на кариерата, бизнеса, финансите и авторитета. Но както и при много други едноцифрени числа, формата на числото отразява най-важния му атрибут, а в случая с числото 8 това е преди всичко баланс. 8 е големият кармичен еквалайзер – силата , която също толкова лесно създава, колкото и разрушава. Когато числото 8 почука на вратата ви, можете да бъдете сигурни, че ще пожънете това, което сте посяли.

 

Осмицата балансира материалните и нематериалните светове. В най-добрия случай 8-ицата е толкова духовна, колкото и материална. Духовната страна на 8-ицата е практична, реалистична и интелигентна. Тя знае разликата между тези, които се насилват да вярват, и тези, които са наистина духовно извисени. От материална гледна точка 8-ицата е фокусирана върху резултатите често под формата на пари, но не се интересува конкретно от паричните знаци. Тя не е алчна, вижда парите като инструмент, а не като краен резултат. Тя е щедра и готова да поеме рискове. Хората със силни 8-ици в картите си често натрупват и губят състоянието си по време на живота си. Те никога не смятат фалита за основание, което да ги забави или да ги сломи, а по-скоро излизат от ситуацията по-силни от всякога и ориентирани към нов успех.

 

Някои от по-разпознаваемите черти на 8-иците са амбицията, властността, ефективността, организацията, управлението, дисциплината и контролът. Осмиците са ориентирани към целта, съсредоточени са и имат добра преценка. Освен това са практични. Най-близкото число до 8  е 1, тъй като и двете числа са силни, имат силни лидерски умения и са безспорно мъжествени. Не се притесняват от конфронтация. Въпреки това, когато на 1-ицата й липсват дипломатически умения и разбиране за човешката природа, 8-иците имат и тези способности, което е може би най-важната причина да се развиват добре в бизнеса и в авторитарните роли (например при военните и съдебните служители обикновено фигурира числото 8) .

 

Когато 8 се появи в диаграмата на личния ви профил, тя показва наличието на характерните черти, споменати по-горе, както и потенциала да бъдете много успешни и проспериращи - поради това толкова много хора обичат да манипулират диаграмите си, за да добавят една или повече 8-ици. Енергията на осмиците обаче трябва да бъде подкрепена от други числа, за да процъфтява, като например 4, за да ви помогне да държите под око важните детайли, и 9, за да поддържате връзка с човешката си същност. Така че внимавайте какво си пожелавате. Ако решите да промените името си, за да добавите една или повече 8-ици към графиката си, а останалата част от диаграмата не поддържа тази сила, може да се окаже, че сте  наследили повече от негативните и сили като неудовлетвореност, недоволство, гняв, агресия, алчност, непоносимост, омраза и безсъние. Повече от половината от 8-иците се намират по най-високите етажи на обществото, но ще откриете и от тях и при бездомните хора.

  

Ако 8 се появява във вашите цикли, ще почувствате увеличение на енергията и фокуса, както и засилено самочувствие. Формата на числото 8 показва баланс, но също така показва и увереност, тъй като вигледа право в очите. Положителната 8-ица е честна, щедра и прощаваща. Те са физически внушителни и често атлетични, особено добри са в спорта, изискващ сила и издръжливост. Те не са особено романтични, тъй като предпочитат практичен подход, но са много любящи и не носят тежест.

 

Както и при всички едноцифрени числа, 8-ицата също има положителна и отрицателна страна. Една от мистериите на нумерологията е, че има малък брой хора, които от ранна възраст и без разумна причина успяват да обърнат посоката на това, което техните графики показват. Това явление се среща с всички числа, но изглежда е по-често срещано при 8-иците. Има доста хора, чиито графики са доминирани от 8, които обаче стават свещеници, мисионери, хуманисти и т.н., но тези обичащи и даряващи души все още са склонни да бъдат добри в набирането на средства, управлението на парите и властта.

Сподели:

< <