На кои цифри обръщаме внимание и кои са послания?

Мисля, че всички многократно сме изпадали в ситуация, в която се събуждаме нощем по едно и също време в продължение на няколко нощи. Или поглеждаме часовника и всеки ден попадаме на едно и също съчетание от цифри или например излизайки на улицата виждаме минаващите автомобили с повтарящи се номера, или просто внезапно си обръщаме главата рязко и си спираме погледа на определено цифрово съчетание. Точно това са тези ситуации, на които трябва да обърнем внимание. Много често това се случва, когато сме си насочили мислите към конкретен проблем и решението, на който идва точно пред очите ни като цифров израз. Те като правило са отговор на въпроса или проблема, по който размишляваме.  Често ми се случва да чувам от приятели и клиенти, че са преследвани навсякъде от някакво число или номер, в такъв случай обикновено препоръчвам да прочетете значението на тези числа и всичко ще дойде на мястото си. 

Разшифроване на посланията : 

111 - Наблюдавайте внимателно мислите си и се уверете, че мислите само за това, за което искате да мислите, а не за това, за което не искате. Тази последователност означава, че имате широки възможности и мислите ви ще се проявят във физическа форма в най-скоро време. 111 е като ярка светкавица. Това означава, че Вселената е снимала вашите мисли и ги проявява във физическа форма. Доволни ли сте от мислите, които вселената е заснела? Ако не, коригирайте ги. Помолете ангелите да ви помогнат с това, ако изпитвате трудност да контролирате и да наблюдавате това, за което мислите. В “Номерологияна Успеха”  съм извела специална глава за Привличането. Хората и събитията, които привличаме към себе си, са ваше огледало. Те отразяват собствените ви мисли и убеждения. Работете всекидневно с кода от картите и ще почувствате промяната. 

222- Вашите новозасадени идеи започват да се превръщат в реалност. Продължете да ги поливате и оплодявате и скоро ще поникнат през почвата, за да засвидетелстват за положените усилия. С други думи, не пропускайте и пет минути преди това чудо. Скоро ще видите реализация на вашите идеи, така че продължете да работите упорито! Не спирайте да поддържате положителни мисли, продължете да повтаряте в съзнанието си увещанията и визуализациите. В "Номерология на успеха" сме говорили вече за "Житейския успех" - проявете творчество, страст и амбиция. Разпалете искрата за живот и бъдете готови на ново начало. Работейки с кода от картите, ще помогнете това да се случи по-бързо!

333 - Духовните учители и водачи са близо до вас, искайки да ви покажат, че можете да разчитате на тяхната помощ, любов и другарство. Обръщайте се към тях често, особено когато виждате множества от числа с 3 около вас. Някои от най-известните главни  духовни учители са: Исус, Мойсей, Мери, Куан Ин, Йогананда.

444 - Ангелите ви обкръжават, уверявайки ви за тяхната любов и помощ. Не се притеснявайте, защото ангелската помощ е наблизо.

555 -  Затегнете предпазните колани. Предстои ви генерална промяна в живота. Тази промяна не трябва да се разглежда като “положителна” или “отрицателна”, защото всички промени са само естествена част от жизнения цикъл. Възможно е и тази промяна да идва като резултат от вашите собствени молитви, така че просто останете спокойни. Работейки всекидневно с кода от картите за " Промяна" ще посрещнете с готовност случващото се. Не се страхувайте да се разделите със старото. По този начин ще освободите място да навлязат нови събития в живота ви. 

666 - В момента мислите ви се намират извън баланс, те са твърде фокусирани върху материалния свят. Този набор от числа ви дава сигнал да запазите мислите си в баланс между небето и земята. Както се казва в прочутата "Проповед на планината", ангелите ви молят да се съсредоточите върху духа и служението и да помните, че вашите материални и емоционални нужди автоматично ще бъдат посрещнати като резултат. 

777 -  Ангелите ви ръкопляскат, поздравления вие сте в правилната посока! Продължавайте с добрата работа и знайте, че вашето желание скоро ще се осъществи. Тази симбиоза от три седмици е изключително положителен знак, който предвещава наличието на още по-големи чудеса. Очаквайте ги !

888 - Навярно завършвате един етап от живота ви и идва нов. Този знак е предупреждение да се подготвите. Този набор от цифри означава, че завършвате емоционална кариера или фаза на взаимоотношения. Дава ви се светлина в тунела. Посланието от ангелите е “ Реколтата узряла. Пожънете я и й се наслаждавайте.” С други думи, не се колебайте да се движите напред, наслаждавайте се на плодовете на вашия труд. Работейки всекидневно с кода от картите за " Трансформация" ще преминете по-леко през тази промяна. Не забравяйте, всичко, което ви се случва в момента, има за цел да осъзнаете действията си. Учите уроци, за да израствате и да се променяте към добро. 

999 - Приключване. Това е краят на голяма фаза във вашия личен или професионален живот. Също така това е послание към работещите със Светлината, които се занимават с изцелението на Земята, което означава: "Отидете на работа, защото Майката Земя се нуждае от вас сега".   

000 -  Напомняне, за това, че сте едно с Бог, че чувствате присъствието на любовта на Твореца вътре във вас. Също така, означава, че ситуацията, в която се намирате се е превърнала в пълен кръг / въртите се в кръг/ (не знам как е по-правилно).

 

Комбинация от цифри 

 

Ангелите често ви изпращат послания, съдържащи комбинация от две или повече числа. Тук ще преведем основните значения на трицифрените и двуцифрените комбинации. Ако вашите послания съдържат три и повече числа комбинирайте отговорите от различните комбинации числа. Например, ако постоянно виждате комбинацията от 312, използвайте значението на комбинацията цифри 3 и 1 плюс комбинацията 1 и 2. Или ако чувствате, че цифрите трябва да останат заедно, нека останат. Приведете числата, докато не получите еднозначно число, след това разгледайте смисъла му, като се върнете в по-горе представените числа, които съдържат едни и същи номера ( например 111, 222, 333, и т.н.)

Сподели:

< <