Споделена любов | Номерология на успеха

Споделена любов

Откъс от книгата "Номерология на успеха"

Споделената любов е Божи дар и се предава за миг. Тя преминава през всякакви граници - и действителни, и въображаеми. Такава любов е вечна и минава отвъд пределите на времето и пространството.

Код: 10-32

Няма нищо по-хубаво на тази земя от споделената любов. Всички ние сме същества, създадени от любящата искра на Божествения източник. Основната цел на човешкото съществуване е да се научим да обичаме. Тази картина е посланик на любовта, която в най-скоро време ще се прояви в живота ви. За да си гарантирате, че когато дойде, ще я забележите и няма да я пропуснете, бъдете в готовност да я приемете и оставете всички очаквания, доверявайки се на Вселената. Знайте, че за да получите тази любов, трябва да сте подготвени за нея. Любовта е основният закон на силата, която наричаме Бог. Когато се научим да обичаме и обвържем това с мъдростта, тогава сме съвършени. Да обичаш и споделяш любовта си означава също да използваш възможността да бъдеш шанс за другите. Да си влюбен и да преживяваш споделената любов са толкова различни неща - като цвета и плода. Ако вече съществува плод, цветът е изчезнал. Споделената любов означава да споделяш и съпреживяваш едновременно с човека, приемайки осъзнато и с разбиране недостатъците му. Най-голямата тайна за споделената любов е, че тя е както даване, така и вземане, но винаги започва първо с даването. Необходимо условие, за да привлечете тази любов в живота си, е да започнете да обичате себе си. Обичайки себе си, вие ще привлечете и партньор, който да ви обича. Разберете, любовта е огледало. Според закона за резонанса можем да привлечем към себе си само такъв партньор, който съответства на самите нас. Ако вие не носите любовта и споделеността в сърцето си, не очаквайте някой друг да направи това за вас. Много често хората търсят любовта отвън, жадуват да имат споделена любов, докато в сърцата си таят злоба, омраза, егоизъм и желание за надмощие. Бог ни дава награда само когато я заслужим и сме готови да я понесем. Винаги получаваме това, което заслужаваме. Животът е изключително справедлив в това отношение, друг е въпросът дали го осъзнаваме и приемаме. Изпълнете сърцето си с любов и много скоро Вселената ще ви изпрати човек, с когото да я споделите.

Правило:
Споделената любов е Божи дар и се предава за миг. Тя преминава през всякакви граници - и действителни, и въображаеми. Такава любов е вечна и минава отвъд пределите на времето и пространството. Такава любов изисква непрекъснато да внимавате за собственото си състояние. Ако усетите и най-малкия негативизъм, трябва незабавно да се изцерите.

Поръчай сега

Сподели:

< <