Седмична нумерогична прогноза от 1 до 7 април 2019 г.

Нумерологична прогноза от 1 до 7 април

Предстои да преживеем изключително позитивен месец април, в който няма да има критични периоди. Всички дни ще бъдат добри - дни за семейство, традиция, мисия и финанси. Месецът ще ни донесе стабилност, градеж и устои. Очаква се бум в бизнес, свързан с домашна традиционна храна, както и с хранително-вкусовата промишленост. 

 

Вземи своя билет за 12:33 КОДЪТ само срещу 25 лв. тук!


Нумерологична прогноза за понеделник, 01.04.2019 г. = 8 ДПЖ (дневен път на живота) 

Дневно предназначение: Започваме месец април с ден, предназначен да се погрижим за близките и дома. Денят е подходящ, за да инвестирате финансите си в пазаруване и покупки, които да ви донесат трайни материални дивиденти. Дневната нумерологична карта активира финансови потоци, разговори за наследство, подсигуряване на пари за бъдещето. Денят е подходящ за вземане на заем, кредит и покупка на имоти.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9.
Ден за трайни материални капиталовложения, който може да ви подсигури добри финансови доходи в бъдеще. Всичко тръгва добре, за да завърши още по-добре.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – В сутрешните часове бъдете по-внимателни и ако е възможно,отложете важните преговори и дела за времето след 12.00ч. Това е най-слабата част от деня, която може да провокира притеснения, липси, проблем и несигурност, затова по-добре изчакайте.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед всичко ще се случва с лекота, бързина и без усилие. Това е точният момент, в който да предприемете целенасочено действие.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва добре  с мисли, обещания и действия относно финанси, сметки, наследства и капиталовложения. В този период на деня може да си извадите точната поука.

Съдбовно правило: Аз заслужавам най-доброто в живота си!
Мото: Благодаря за благоденствието в живота ми!
Позитивно утвърждение: Винаги имам достатъчно пари!


Нумерологична прогноза за вторник, 02.04.2019 г. = 9 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден, предназначен за силен бизнес, световни промени, дейности,свързани с големи строежи и реализиране на окончателни планове. Дневният нумерологичен аспект активира много пътувания и командировки в страната. Плановете ще сработят, а всеки, който полага усилие ще има възможност да покаже силата си и да се наложи.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4,5, 6, 7, 9
Ден за проява на сила и мощ, работа и действие до краен предел.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч.– Сутринта започва с претоварване, колебания и оплаквания. В този момент проявете съчувствие и оставете всичко важно за следобедните часове. 
 • 12.00 – 18.00 ч. –  На обед нещата потръгват. Всичко се подрежда и започва да се синхронизира.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта завършва с работа до краен предел, макар и трудно, всичко приключва окончателно и с шанс за победа.

Съдбовно правило: Аз мога!
Мото: Днес постигам успех! 
Позитивно утвърждение: Получавам заслужена победа!


Нумерологична прогноза за сряда, 03.04.2019 г. = 1 ДПЖ 

Дневно предназначение: В средата на работната седмица имаме ден, които е подходящ за работа от къщи или на място в офиса. Дневната нумерологична карта е с пасивен характер, така че прекалените действия и активност няма да доведат до гарантиран резултат. Активира се лично приемане на случващото се, съобразяване с ново мнение и запознанство с нов колега. Настроенията ще са на границата от силна любов до чувство на гняв и омраза. Денят е несоциален, подходящ да прекарате повече време на място или в дома. Възможно е да възникнат ядове или проблеми, които ще трябва да понесете лично. Моментът е подходящ за ремонт и подредба.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9.
Пасивен ден, подходящ за ремонтни дейности и подредба на дом или офис.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва трудно. Възможно е нещо да ви натъжи или разочарова.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед е момент, в който може да получите бърз и лесен резултат. Ще намерите изход и всичко ще се балансира.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта ще имате възможност да преживеете щастие, избирайки сами как да прекарате времето си.

Съдбовно правило: Аз мога!
Мото: Аз привличам възможностите!
Позитивно утвърждение: Винаги и във всичко ми върви!


Нумерологична прогноза за четвъртък, 04.04.2019 г. = 2 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден, в който всичко случващо се ще има за цел да се поучим и да помогнем на друг човек. Денят е подходящ за обучения, лекции, интернет реклама и информация. За да ви спори денят и нещата да се случват, ще е нужно да се отворите към другите и ако се наложи, да им обясните важните неща.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 7, 8, 9.
Ден за обмен и помощ на друг човек.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта бъдете съпричастни и помогнете на човек в нужда.
 • 12.00 – 18.00 ч. – В обедните часове късметът и балансът ще се явят като награда за добрите разговори и сътрудничество.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта ще се наложи да се съобразите с чуждото мнение и да постъпите в полза на втори човек.Моментът е подходящ за споделяне и очертаване на граници. Ще ви чуят и разберат от втория път.

Съдбовно правило: Помагайки на другите, помагам и на себе си!
Мото: Аз притежавам силата да се справя с всяко предизвикателство в живота си!
Позитивно утвърждение: Няма грешки, само уроци!


Нумерологична прогноза за петък, 05.04.2019 г. = 3 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден, предназначен  за работа и помощ на другите. Дневната нумерологична карта активира шансове, късмет и успех. Ще успеете да се справите със задълженията и да постигнете хармония и успех. Моментът е подходящ за подобрения в дома и на работното място. Всичко, което се случва, ще ви напомня да харесвате живота си.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5, 6, 9.
Ден за преживяване на работа и справяне с троен проблем.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва напрегнато. Ще се наложи да се справите собственоръчно с възникнал проблем.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед е момент, в който може да получите бърз и лесен резултат. Ще намерите изход и всичко ще се балансира.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва от лесно по-лесно.

Съдбовно правило: Щастието е избор!
Мото: Днес е прекрасен ден!
Позитивно утвърждение: Аз съм щастлив човек!
 

Нумерологична прогноза за събота, 06.04.2019 г. = 4 ДПЖ 

Дневно предназначение: Ден, предназначен за подредба и ремонти в дома. Дневната нумерологична карта активира ядове, повреди, наложително вземане на решения и справяне със ситуация. Избягвайте конфликти, защото обидата ще се приеме твърде лично. Денят е подходящ да се погрижите за себе си. Препоръчват се водни процедури, миене и къпане.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9.
Ден за ядове в работата и ремонтни дейности.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва с трудности, оплаквания и ядове.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед ще намерите истината, която да ви помогне да се справите безпроблемно с проблеми и притеснения.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта се препоръчва активна почивка, за да се справите по-успешно с колебанията и несигурността.

Съдбовно правило: Винаги съм в безопасност!
Мото: Помагам на себе си и другите! 
Позитивно утвърждение: Обичам се такъв, какъвто съм! 


Нумерологична прогноза за неделя, 07.04.2019 г. = 5 ДПЖ

Дневно предназначение: Активен ден, предназначен за постигане на личен успех в обществото. Активират се добри пътувания, възможности за много срещи, получаване на популярност, известност и публични успехи. Денят е подходящ за отличаване, международни дейности, транспорт, реклама, духовност, развитие в културата, успешни далечни пътувания.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9.
Ден за подобрения, възход и добри промени.

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва вяло с липса на енергия и ентусиазъм.
 • 12.00 – 18.00 ч. – През обедните часове всичко се подрежда хармонично и спокойно. Това е момент, който може да използвате, за да намерите разрешение и да случите по-лесно нещата. Ако днес желаете да започнете нещо по-важно, това е времето, в което може да го направите.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта ще е активна, социална, с добри възможности за изява и пътувания.

Съдбовно правило: Аз съм благословен!
Мото: Днес е щастливият ми ден!
Положително утвърждение: Силата е в мен!

Сподели:

< <