Седмична нумерологична прогноза от 8 до 14 април 2019 г.

Вземи своя билет за 12:33 КОДЪТ само срещу 25 лв. тук!

 
Нумерологична прогноза за понеделник, 08.04.2019 г. = 6 ДПЖ (дневен път на живота)  

Дневно предназначение: Започваме новата седмица  с ден, предназначен за вземане на принудителни решения. Дневната нумерологична карта активира противоречия и искания. Страстите ще се разгорещят, а емоциите и любовните желания ще ескалират в следобедните часове и вечерта. Изберете деловото поведение и направете това, което желаете.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9.
Ден за справяне с предизвикателства в любовта.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва с трудности, оплаквания и ядове.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обяд ще намерите истината, която да ви помогне да се справите безпроблемно с проблеми и притеснения.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта е време за радост, любов, смях и веселба.

Мото: Днес аз избирам щастието и радостта!


Нумерологична прогноза за вторник, 09.04.2019 г. = 7 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден, предназначен за лично израстване и възпитание на характера. Всичко, което ще се случва, е от важно значение за вашето израстване. Дневната нумерологична карта активира повече преживявания на вътрешен план, които да предизвикат външна проява. Ще се наложи да изчакате, за да разберете какъв ще е крайният резултат от преживяното.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 7, 9.
Ден за лично развитие и напредък.

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва вяло с липса на енергия и ентусиазъм.
 • 12.00 – 18.00 ч. – През обедните часове всичко се подрежда хармонично и спокойно. Това е момент, който може да използвате, за да намерите разрешение и да случите по-лесно нещата. Ако днес желаете да започнете нещо по-важно, това е времето, в което може да го направите.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта е време за осмисляне и преоценка на действията.

Мото: Преодолявам с лекота всеки страх!


Нумерологична прогноза за сряда, 10.04.2019 г. = 8 ДПЖ 

Дневно предназначение: Ден, подходящ да инвестирате финансите си в пазаруване и покупки, които да ви донесат трайни материални дивиденти. Погрижете се за близки, семейство и наследство. Дневната нумерологична карта активира финансови потоци, разговори за пари и бъдеще. Денят е подходящ за вземане на заем, кредит и покупка на имоти.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9.
Ден за трайни материални капиталовложения, който може да ви подсигури добри финансови доходи в бъдеще. Всичко тръгва добре, за да завърши още по-добре.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – В сутрешните часове бъдете по-внимателни и ако е възможно, отложете важните преговори и дела за времето след 12.00 ч. Това е най-слабата част от деня, която може да провокира притеснения, липси, проблем и несигурност, затова по-добре изчакайте.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обяд всичко ще се случва с лекота, бързина и без усилие. Това е точният момент, в който да предприемете целенасочено действие.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва добре с мисли, обещания и действия относно финанси, сметки, наследства и капиталовложения. В този период на деня може да си извадите точната поука.

Мото: Нещо прекрасно е напът да се случи!


Нумерологична прогноза за четвъртък, 11.04.2019 г. = 9 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден, предназначен за световни промени и изграждане на силен бизнес. Аспектът е подходящ за големи строежи и реализиране на окончателни планове. Препоръчва се  да планувате пътуване или командировка, чрез които желаете да постигнете добри резултати и успешни сделки. Проектите ще сработят, а всеки, който полага усилие, ще има възможност да покаже силата си и да се наложи.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4,5, 6, 7, 9.
Ден за проява на сила и мощ, работа и действие до краен предел.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч.– Сутринта започва с претоварване, колебания и оплаквания. В този момент проявете съчувствие и оставете всичко важно за следобедните часове. 
 • 12.00 – 18.00 ч. –  На обяд нещата потръгват. Всичко се подрежда и започва да се синхронизира.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта завършва с работа до краен предел, макар и трудно, всичко приключва окончателно и с шанс за победа.

Мото: Моето бъдеще е такова, каквото аз избера! 


Нумерологична прогноза за петък, 12.04.2019 г. = 1 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден, които позволява в края на работната седмица да работите от вкъщи или на място в офиса, без да влагате много енергия в срещи и пътуване. Дневната нумерологична карта е с пасивен характер, така че прекалените действия и активност няма да доведат до гарантиран резултат. Активира се лично приемане на случващото се, съобразяване с ново мнение и запознанство с нов колега. Настроенията ще са на границата от силна любов до чувство на гняв и омраза. Денят е несоциален, подходящ да прекарате повече време на място или в дома. Възможно е да възникнат ядове или проблеми, които ще трябва да понесете лично. Моментът е подходящ за ремонт и подредба.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9.
Пасивен ден, подходящ за ремонтни дейности и подредба на дом или офис.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва трудно. Възможно е нещо да ви натъжи или разочарова.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обяд е момент, в който може да получите бърз и лесен резултат. Ще намерите изход и всичко ще се балансира.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта ще имате възможност да преживеете щастие, избирайки сами как да прекарате времето си!

Позитивно утвърждение: Заслужавам да получавам най-доброто!


Нумерологична прогноза за събота, 13.04.2019 г. = 2 ДПЖ

Дневно предназначение: Ден, подходящ за обучения, лекции, интернет реклама и информация. Всичко случващо се ще има за цел да се поучим и да помогнем на друг човек. За да ви се случват нещата и всичко да ви спори, ще е нужно да се отворите към другите и ако се наложи, да им обясните важните неща.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 7, 8, 9.
Ден за обмен и помощ на друг човек.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта бъдете съпричастни и помогнете на човек в нужда.
 • 12.00 – 18.00 ч. – В обедните часове късметът и балансът ще се явят като награда за добрите разговори и сътрудничество.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта ще се наложи да се съобразите с чуждото мнение и да постъпите в полза на втори човек. Моментът е подходящ за споделяне и очертаване на граници. Ще ви чуят и разберат от втория път.

Мото: Сърцето ми подсказва правилните решения!


Нумерологична прогноза за неделя, 14.04.2019 г. = 3 ДПЖ

Дневно предназначение: Завършваме седмицата с ден, предназначен  за работа и помощ на другите. Дневната нумерологична карта активира шансове, късмет и успех. Ще успеете да се справите със задълженията и да постигнете хармония и успех. Моментът е подходящ за подобрения в дома и на работното място. Всичко, което се случва, ще ви напомня да харесвате живота си.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5, 6, 9.
Ден за преживяване на работа и справяне с троен проблем.
Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва напрегнато. Ще се наложи да се справите собственоръчно с възникнал проблем.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обяд е момент, в който може да получите бърз и лесен резултат. Ще намерите изход и всичко ще се балансира.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва от лесно по-лесно.

Мото: Днес се случват чудеса!

Сподели:

< <