ПРОЯВИ ЛЮБОВТА В ЖИВОТА СИ - Виена


Прояви Любовта в Живота Си!!!

6 и 7 април
Виена
 
Водещ на семинара: Милена Иванова
Консултант Ангелска терапия, сертифицирала при Дорийн Върчу и с изключително успешна лечителска практика предимно в малки групи. Милена е още консултант по енергийна психология, Шамбала 13 Д мастер лечител, консултант Фън Шуй и нумеролог обучавала се в Москва по школата на Наталия Сидерова. Нейните прогнози са предпочитани от няколко електронни и телевизионни медии.
 
"Прояви Любовта в живота Си" е една вълшебна реалност, в която всички ние ще бъдем обичащи и обичани богини, сливайки се с нежния поток на любовта във всичките й проявления. Това еднодневно преживяване Ви предлага енергиен подход към вашето емоционално и физическо благоденствие. Търсенето на любовта и на идеалния партньор в действителност е търсене на цялостност. Заедно ние ще станем изследователи на любовните си връзки в тяхното духовното измерение, от където идват и реалните събития и проява на междуличностни взаимоотношения в живота. Ще търсим нов път към нашата цялост и източник на истинска любов.
 
По време семинара ще разберете
  • Кои са Пламъците Близнаци и Сродните Души?
  • Възможна ли е всяка любов?
  • Как и защо връзките ни обикновено се разпадат?
  • Кармата и кармичните партньори.
  • Защо привличате определени хора в живота си?
 
 
Ще ви разкрия и предложа радикално нов модел за любовта, който ще промени вашия традиционен подход към брака осъзнавайки защо дори и най- трудните отношения могат да бъдат праг на съвършената любов. Тази, която търсите със сърцето и душата си. 
С помощта на Ангелите на Любовта, Серафими и Херувими и Повелителите на любовната кармата, както и всички висши духовни същества ще се освободим от нагласата и потребността да определяме другите, като,, врагове. В ерата на Водолея е настъпил моментът, когато енергия на негативната карма може да се трансформира в хармония и любов. 
Ще работим върху изчистване на сърдечната ни чакра с помощта на Архангел Хамуел, Архангел Уриил, Мария Магдалена, Света Анна, Дева Мария, Исус Христос, Свети Мина и Аврора-божествено женско сътворение на архангел Уриил - отговарят за слънчевия сплит, Архангел Христиел и неговият пламък- близнак архангел Малъри, които отговарят за каузалната чакра.
 
Програма на семинара
6 и 7 април
Начало – 10.00 часа 
 
Сродни души и пламъци близнаци. Как да ги разпознаваме? Молитва с Гуинивър и Енгас. Какво е брачен съюз и кръгът на единството. Освобождаване от кармични задължения. Трансформация на кармата на пламъците близнаци с Христос. Работа върху взаимоотношенията .Медитация за привличане на подходящ партньор. Издигане на духа по сияйната спирала на Виолетовия пламък. Подготовка за духовна среща с вашия пламък близнак с помощта на Христиел и Малъри. Медитация върху вътрешния дворец. 
Сугестопедично четене за активно медитативно слушане. (НЕ ПРЕПОДАВАНО ДОСЕГА В БЪЛГАРИЯ). Молитва за трансформация на пламъците близнаци. Изпълнение на магичен ритуал за привличане на партньор с помощта на мантра за любов. Поръчки към Вселената. Изпълнение на мантра за вечна любов. 
Очакван край към 17.30ч.
 
Записването става със заплащане на таксата
240 лв.
 
Към участниците
В деня на семинара е добре да сте облечени в широки и удобни дрехи в бели или розово-лилави цветове (може да сте с лилав шал) . Така по-лесно ще може да се трансформира негативната енергия и ще се свържем с Виолетовия пламък на любовта..Желателно е да сте на по-лек разтоварващ, хранителен режим ден преди това. Пийте повече вода. Сутринта в деня на семинара може да си вземете пречистваш солен душ или вана с морска или хималайска сол.
 
За всякакви допълнителни въпроси заповядайте на:
nadia_peeva@abv.bg
0886 000 719
Надя Пеева
РЕГИСТРАЦИЯ
< <