Номерология на успеха - Свиленград


"Номерология на успеха'' с Милена Иванова- ЕА

16 февруари (събота)

Обучение по нумерология в Свиленград - първо ниво.

 

ПЪРВИ МОДУЛ

КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ДАТАТА НИ НА РАЖДАНЕ

Тайният информационен ключ за всеки един човек се състои в датата на неговото раждане, часа, името и мястото. Според него ние можем да определим местоположението на планетите в момента на въплъщението на душата. В осем числовата редица код (наречена дата на раждане) е съхранена цялата информация за планетарна, национална, групова, общочовешка и лична карма.

Чрез Нумерологията можете да си дадете отговор на много важни въпроси: "Кой съм аз?", "Какво мога да правя?", "Защо съм тук?", "Как да се отнасям с колегите си?", "Защо моят шеф е такъв?", "Как да възпитавам децата си?", "Защо съм в постоянен конфликт с моята майка или баба?", "Това ли е идеалният партньор за мен?", "Кога ще срещна моята половинка?", "Коя е най-подходящата дата за сключване на граждански брак?", "Кога е най-подходящо да си купя къща?" и т.н . Нумерологията може да стане Вашия ежедневен пътеводител.

Това е курс за всеки. Не изисква от участниците предварителни нумерологични познания, защото ги дава. По време на обучението ще придобиете ценни знания и умения да "четете" скритата информация в числата. Курсът обхваща е базиран на идеален, достъпен, естествен анализ на личността, в основата на които са използвани тайни знания на Питагор, достигайки до нас чрез Московската школа.

 

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА

10.00 ч. - 17.00 ч.
- Защо се раждат хората? Енергиен ПОТЕНЦИАЛ на душата, задачите които си е поставила в този живот - да подходим съзнателно.
- Как да забелязваме и разчитаме правилно знанията, заложени в датата на раждане на всеки от нас?
- Как да ги открием, насочим и развиваме в максимална полезност?
- Обедна пауза: 13.00 ч.- 14.00 ч.
- Типове личности. Професионална реализация. Изява на личността посредством избор на професия. Как да изберем професия?
- Законите на Вселената. Вписване на личността в цялото.
- Енергиен ОБМЕН. Проява на отделната личност в общение с друга такава.
- Съвместимости. Изява на личността посредством взаимодействие с други личности. Отношения между половете. Потенциал и развитие на връзката. Хармония.
- Избор на партньор в живота. Семейно планиране / деца. Деца и родители – кой кого твори?
- "Доброто" и "злото" като полярност. Два аспекта на една и съща вибрация.
- Парите като енергия.

 

ВОДЕЩ

МИЛЕНА ИВАНОВА е нумеролог, консултант Ангелска терапия (сертифицирала при Дорийн Върчу, Шамбала 13Д мастер лечител), консултант Фън Шуй.
Личната й среща с това познание става преди 12 години, през които го използва активно и до днес в живота си. Този курс е начина да Ви помогне и предаде това знание.

 

ЦЕНА

120 лв.

 

За информация и въпроси:
nadia_peeva@abv.bg
0886 000 719
Надя Пеева

РЕГИСТРАЦИЯ
< <